Maatwerk meubels

Sanders en Blom Interieur: Maatwerk meubels

Een passende kast, een combinatie van diverse meubels helemaal naar uw eigen idee en maten, ander interieur voor uw huis, kantoor of winkel wat uw wensen ook zijn wij kunnen het maken. Heeft u een ontwerp of moet dit nog gemaakt; samen met u kijken wij hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en hoe wij uw idee kunnen omzetten naar een volwaardig ontwerp met als resultaat uw interieur en meubels helemaal naar wens.

Passende meubels in elke gewenste stijl en materiaal. Massief, houtfineer of kunststoffineer (melamine, hpl) in elke gewenste kleur en maat. Voor uw kantoor, winkel, bedrijf of woonhuis; Tafels, dressoirs, inloopkasten, wandmeubel, boekenkast, haardmeubels, eetkamertafel of salontafel, vergadertafel, bureau of een tv meubel met lift.

Onze vakkundige houtbewerkers kunnen met behulp van onze moderne en veelzijdige machinale vrijwel elk idee naar uw wensen produceren, met oog voor detail en kwaliteit.

Neemt u een kijkje in ons portfolio waarin diverse voorbeelden terug te zien zijn.

Wilt u een mooi wandmeubel, een inloopkast, nieuw interieur voor uw winkel of kantoor of een meubel exact op maat en helemaal passend bij u wensen en interieur dan bent u bij ons op de goede plek.