Maatwerk interieur voor uw woonhuis

Uniek maatwerk meubel

Wil je een iets anders dan in de woonwinkels is te vinden, een meubel, keuken of interieur wat je zelf hebt ontworpen of waar je over meegedacht hebt. Maak dan een gratis adviesafspraak bij SB interieur. Je kunt bij ons terecht voor een enkel meubel maar ook voor een compleet project.

Waar begin je als je een maatwerk meubel wil

Heb je een idee of wens voor een bepaalde ruimte in je woning en weet je niet hoe dit in de praktijk te realiseren dan helpen wij je hiermee verder. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek en we gaan samen aan de slag met uw idee, schets, ontwerp, wensen en eisen. Zo komen we uiteindelijk tot een ontwerp waar u helemaal tevreden over bent. We denken mee over het ontwerp, functionaliteit, uitvoering, kleur, stijl, uitstraling en de technische uitdagingen die er eventueel zijn en onderbouwen ons advies.

Maatwerk oplossingen voor elke ruimte

We vinden het een uitdaging om nieuw, uniek, passend interieur te creƫren met maatwerk oplossingen voor iedere ruimte in uw woonhuis. We hebben aandacht voor detail, vorm, uitstraling, comfort en functionaliteit. We bieden eindeloze mogelijkheden in iedere stijl en smaak en dat alles in onze eigen werkplaats in Alphen aan den Rijn.

Huis bouwen of verbouwen

Wilt u een eigen huis laten bouwen of verbouwen of bent u hiermee bezig en overweegt u maatwerk kasten, een keuken op maat of ander interieur dan kan het zinvol zijn vroegtijdig een adviesafspraak te maken. We hebben dan nog voldoende mogelijkheden om te overleggen en af te stemmen met de aannemer over b.v. de plek van de stopcontacten. Overweegt u een kastenwand hoeft de muur erachter misschien niet gestukt of het tussenmuurtje wat u wilde laten plaatsen kan vervangen door een kastenwand waardoor er kosten bespaard kunnen worden.

Voor welk maatwerk interieur kunt u bij ons terecht

Tafels, salontafels, een wandkast, tv-meubel (met lift), dressoir, inloopkast, roomdivider, kantoorinrichting, thuiswerkplek, haardmeubels, trapkast, slaapkamerkast, vakkenkast, keuken, badkamermeubel, eetkamerbank, kookeiland, boekenkast, vergadertafel, bureau of garderobekast en ongetwijfeld zijn we hier nog iets vergeten.

Vakkundige meubelmakers en interieurbouwers

Onze vakkundig houtbewerkers kunnen met behulp van onze veelzijdige moderne machinale vrijwel elk idee naar uw wensen produceren. We hebben het hele proces in eigen beheer. Van eerste schets, ontwerp, inmeten, productie en het plaatsen. Uw meubel wordt geplaatst door de meubelmaker die het meubel in onze werkplaats heeft gemaakt. Wil je een indruk van onze werkwijze en de vele mogelijkheden van onze maatwerk meubels. In onze portfolio zijn meer projecten en voorbeelden terug te zien.

Meer informatie

We maken graag kennis en geven u meer informatie. Bel of mail om uw vragen te stellen of een afspraak te maken.