Particulier

Particulier

Heb je een nieuw huis, wil je de huidige inrichting veranderen, verbouwen of ben je een huis aan het bouwen? Zou je graag een nieuwe keuken op maat willen, een inloopkast, een kastenwand in de woonkamer of een televisiemeubel net even anders dan wat je in de woonwinkels vindt? Wij helpen je om je idee uit te werken en om te zetten naar een ontwerp en de realisatie van je wensen.

Al het maatwerk is mogelijk

Voor elke ruimte in uw woning zijn er maatwerk interieur oplossingen. Een passend wandmeubel in de woonkamer, een inloopkast in de slaapkamer, een boekenkast in de studeerkamer, een haardmeubel, een tv-meubel (met lift), een eetkamertafel, en bureau voor uw thuiswerkplek, een dressoir, een maatwerk keuken, wat uw wensen ook zijn wij kunnen het voor u maken. U kunt bij ons terecht voor een enkel meubel maar ook voor grotere projecten.

Stijlen

Omdat we maatwerk leveren is elke gewenste stijl mogelijk. Misschien is het lastig om de stijl te vinden die bij je past of vind je het lastig om je huis te stijlen. We helpen u verder en kunnen u indien wenselijk in contact brengen onze interieuradviseurs, architecten en/of aannemers waar we veel mee samenwerken. Onze vakkundige houtbewerkers kunnen met behulp van onze moderne een veelzijdige machinale vrijwel elk idee naar uw wensen produceren, met oog voor detail, kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en comfort. Van klassiek tot modern, landelijk of industrieel.

Kleuren en materialen

Veel voorkomende materialen zijn massiefhout, MDF, spaanplaat en multiplex. Deze worden afgewerkt met fineer, HPL, Melamine, geverfd of gespoten. Elk materiaal en afwerking heeft zijn voor- en nadelen. Afhankelijk van het meubel, de ruimte, functionaliteit en comfort bepalen we met u het meest geschikte materiaal. Ook voor bladen voor b.v. keukens of haardmeubels zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan Corian, Solid wood, Dekton Toplaminaat of Evora.

Plaatmaterialen en afwerkingen zijn tegenwoordig in veel decors beschikbaar en zijn door de mogelijkheden in structuren bijna niet meer van echt hout of b.v. beton te onderscheiden.

Idee, schets of ontwerp

Een mooi en functioneel interieur begint bij het idee en ontwerp. Heeft u al een tekening of ontwerp van een architect, heeft u alleen een idee of nog geen idee maar wel een wens, in alle gevallen kunt u bij ons terecht. Als de beslissing genomen is om het interieur te vernieuwen of te verbouwen wilt u dat dit een succes wordt. We nemen u mee in dit proces van wens en idee tot realisatie. Het is belangrijk dat de inrichting en het interieur functioneel en stijlvol, duurzaam en comfortabel is. Een uniek interieur begint bij de kennismaking met uw meubelmaker.

Hoe werken wij?

Van idee tot eindresultaat doorlopen we een paar stappen.

1. Een oriënterend gesprek

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We horen graag uw wensen, eisen en vertellen u wat er allemaal mogelijk is binnen ons bedrijf en hoe we werken. Tijdens dit gesprek kunt u onze werkplaats bezoeken en kunt u zich vast oriënteren op de materialen en kleuren. Met elkaar stemmen we verder af over het vervolgproces.

2. Ontwerp en offerte

Misschien heeft u al een ontwerp of schets of misschien moet dit nog gemaakt. Afhankelijk van wat er nodig is en wat we afspreken gaan we aan de slag met het uitwerken van het eerste concept ontwerp en een eerste offerte zodat u meteen weet wat u kunt verwachten.

3. Van concept naar definitief

Als het eerste concept ontwerp en de prijsindicatie klaar zijn wordt dit aan u gepresenteerd en wordt alles met u doorgesproken. Indien wenselijk komen we bij u op locatie zodat we een goed idee krijgen bij de ruimte en de sfeer. Aanpassingen worden aangepast in de offerte.

4. Opdracht en werktekeningen

Als de offerte akkoord is en u opdracht heeft gegeven wordt het ontwerp verder uitgewerkt en gaan we met u de definitieve kleuren en materialen bepalen en uitzoeken. Door de werkvoorbereiding worden er werktekeningen gemaakt voor uw meubelen en interieur op maat.

5. Realisatie

Als de werktekeningen klaar zijn maken we het interieur in onze eigen werkplaats en zorgen we dat het klaar is op de datum die we afpreken voor het bezorgen en het plaatsen. De meubelmaker(s) die het interieur in de werkplaats maken komen dit zelf bij u plaatsen.

Waarom SB interieur

Sanders en Blom interieur heeft een lange en succesvolle geschiedenis en bestaat al sinds 1830. Onze werkwijze kenmerkt zich door onze persoonlijke dienstverlening. Wij zijn sterk in maatwerk, stellen uw wensen centraal en onze persoonlijke betrokkenheid maakt ons de meubelmaker voor uw zakelijk interieur op maat en maatwerk meubels voor uw bedrijf of woonhuis. Van een enkel meubel tot complete inrichting. We kunnen u uitstekend adviseren over de uitvoering, materiaalkeuze, creatieve oplossingen en dit naar uw wensen uitwerken en produceren. Persoonlijk contact, het proces in eigen beheer, kennis en ervaring, vakwerk, een betrouwbaar netwerk met architecten, interieuradviseurs en aannemers, actief in verschillende sectoren, veel werkplezier en een professioneel team is een sterke combinatie!

Een eerste afspraak

In onze portfolio staan voorbeelden. Wilt u contact bel ons via 0172477038 of stel u vraag via de mail info@sb-interieur.nlmail of gebruik het contactformulier. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op. We zijn geopend op werkdagen, u bent altijd welkom.