Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur t/m 16.30 uur.
Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Adres en contact gegevens

SB interieur in Alphen aan den Rijn is gunstig gesitueerd nabij de N11. Voor de route vanaf uw locatie verwijzen wij u graag naar Google Maps. Klik op onderstaande link om uw persoonlijke route informatie te verkrijgen: route Google Maps

SB Interieur
H. Kamerlingh Onnesweg 22
2408 AW Alphen aan den Rijn

0172477038
info@sb-interieur.nl

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar dat wil niet zeggen dat we geen plek hebben voor goede mensen. Dat hebben we namelijk altijd! Dus ben jij er van overtuigd dat jij helemaal bij ons past en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, bel of mail ons even of stuur je contactgegevens, CV en motivatiebrief op t.a.v. Susanne Sanders.

Stages

Bij SB interieur zijn we trots om erkend te zijn als stagebedrijf voor diverse opleidingen. Of je nu een aspirant -meubelmaker, een creatieve vakman, een marketingexpert of een interieuradviseur bent, bij ons vind je de ideale omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen en je passie te volgen. We geloven in het delen van kennis en het bieden van praktijk ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over stageplaatsen en mogelijkheden.

SB interieur erkend leerbedrijf

Contact

Heeft u een vraag of een idee waarover u meer informatie wilt , of wilt u een afspraak maken; laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Indien u sneller reactie wilt bel ons dan gerust even op.

Wilt u een mooi wandmeubel, een inloopkast, nieuw interieur voor uw winkel of kantoor of een meubel exact op maat en helemaal passend bij u wensen en interieur dan bent u bij ons op de goede plek.