Van ontwerp en advies tot realisatie en coördinatie

Een nieuw project realiseren? Wij helpen u van idee tot de realisatie

Maatwerk interieur maken is ons vak! Wij ontzorgen u dan ook graag bij uw project. Nieuw interieur voor uw winkel, sportkantine, restaurant, woning, school, kantoor nodig, we zijn in meerdere branches gespecialiseerd.

Wij bieden maatwerk

Wij bedenken creatieve oplossingen en maatwerk meubels en interieur voor elke ruimte in huis, voor u winkel of bedrijfspand. Ieder project, groot of klein zien we als maatwerk. Iedere ruimte, wens en klant is immers anders. We bieden oplossingen voor schuine wanden en plafonds en alle stijlen; landelijk, modern, industrieel, stoer en landelijk, country. Altijd met oog voor detail, kwaliteit en de praktische en comfortabele toepassing.

Onze werkwijze

Van de eerste kennismaking tot de oplevering, plaatsen heeft u één persoonlijk aanspreekpunt. Ook na de oplevering houden we contact om ervoor te zorgen dat alles naar wens blijft.

Eerste kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking inventariseren we uw wensen, ideeën en eisen rondom uw meubel of project. Heeft u een ontwerp of tekening, dan adviseren wij u graag over de uitvoering en materiaalkeuze. Heeft u een idee, foto of schets voor uw keuken, tafel, dressoir, tv-meubel, trap of bijvoorbeeld kantoor, winkel of bedrijfspand en dit moet nog uitgewerkt worden dan gaan we hiermee aan de slag.

Voorstel, ontwerp en offerte

Afhankelijk van wat er nodig is en wat we tijdens de kennismaking afspreken gaan we aan de slag met het uitwerken van het eerste concept ontwerp, de offerte met wensen en eisen zodat u snel weet wat u kunt verwachten.

Van concept naar akkoord

Nadat we beide een positief gevoel hebben nemen we de volgende stap en maken we de offerte definitief. We komen indien nodig of wenselijk bij u op locatie, gaan de definitieve werktekeningen uitwerken en de definitieve kleuren en materialen met u bepalen en met u uitzoeken.

2D interieurontwerp of 3D interieurontwerp

De schets wordt verder uitgewerkt naar een 2D tekening, oftewel een plattegrond, waarmee u meer inzicht krijgt in de situatie, de indeling en de samenstelling. Voor een optimale beleving en inzicht kunnen we het ontwerp verder uitwerken in een 3D tekening. Hiermee wordt het ontwerp gevisualiseerd en krijgt u inzicht in de ruimte, kleuren en lichtinval. Aanpassingen kunnen snel inzichtelijk gemaakt worden.

Realisatie maatwerk interieur

Na het afronden van de ontwerpfase en het definitief maken van de tekeningen gaan we uw interieur maken in onze eigen werkplaats. Tijdens het hele proces heeft u persoonlijk contact met ons en kunt u onze werkplaats bezoeken. Als het interieur op de afgesproken datum klaar is komen de meubelmaker(s) die het gemaakt hebben in de werkplaats het zelf bij u plaatsen of bezorgen.

Waarom kiest u voor SB interieur

Omdat wij alles in eigen hand houden, van het inmeten, het produceren en het plaatsen staat ons vakmanschap garant voor kwaliteitsinterieur met een hoog afwerkingsniveau. Onze vakkundige houtbewerkers kunnen met behulp van ons moderne en veelzijdige machines vrijwel elk idee naar uw wens produceren, met oog voor detail en kwaliteit, stijl, praktische toepassing en comfort. Of het nu gaat om kleine opdrachten.

Meer weten of met ons samenwerken?