Onze werkzaamheden

Sanders en Blom Interieur: Onze werkzaamheden

Een passende kast, een combinatie van diverse meubels helemaal naar uw eigen idee en maten, ander interieur voor uw huis, kantoor of winkel wat uw wensen ook zijn wij kunnen het maken. Heeft u een ontwerp of moet dit nog gemaakt; samen met u kijken wij hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en hoe wij uw idee kunnen omzetten naar een volwaardig ontwerp met als resultaat uw interieur en meubels helemaal naar wens.

Meubels

Passende meubels in elke gewenste stijl en materiaal. Massief, houtfineer of kunststoffineer (melamine, hpl) in elke gewenste kleur en maat. Voor uw kantoor, winkel, bedrijf of woonhuis; Tafels, dressoirs, inloopkasten, wandmeubel, boekenkast, haardmeubels, eetkamertafel of salontafel, vergadertafel, bureau of een tv meubel met lift.

Meer over meubels

Standbouw

Een succesvolle beursdeelname begint met een mooie stand en een zorgeloos voortraject. Sanders en Blom levert maatwerk in standbouw. Wij produceren beurspresentaties, van kleine stands tot grote paviljoens. Productie en voorbereiding vinden plaats in onze werkplaats, waarna wij de complete stand op de beursvloer monteren en aan u opleveren.

Standbouw

Interieurbouw

Een geslaagd interieur is functioneel en stijlvol, en tot in detail vakkundig uitgevoerd. SB interieur levert hoogwaardige interieurs aan particulieren en bedrijven. Wij combineren onze ervaring en vakkennis met de wensen en ideeën van de klant. Zo creëren wij samen een perfect interieur, dat past bij de sfeer van de woning of de uitstraling van het bedrijf.

Interieurbouw

Maatwerk keukens

SB interieur vervaardigt en monteert alle denkbare maatwerk keukens. Van zeer strak design van modern tot klassiek. Omdat wij alles zelf op maat maken zijn we niet gebonden aan standaard maten. Voor de inrichting van de accessoires zijn de mogelijkheden ongekend. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste en nieuwste materialen en technieken.

Meer over keukens

Fijn of massief hout

Fijn of massief. SB interieur is sterk in speciaal werk. Met onze specialisatie ‘massief en fijnhout bewerking’ onderscheiden wij ons in de markt. Naast uitgebreide kennis van houtsoorten beschikken wij over creativiteit en vakmanschap in het maken van fraaie houtverbindingen. Hierdoor kunnen wij houtwerk iets extra’s geven.

Houtsoorten

Wilt u een mooi wandmeubel, een inloopkast, nieuw interieur voor uw winkel of kantoor of een meubel exact op maat en helemaal passend bij u wensen en interieur dan bent u bij ons op de goede plek.