Keuken woonboerderij Aarlanderveen

Keuken op maat in landelijke stijl

Ben je op zoek naar iemand die je interieur- of keuken ontwerp kan realiseren, of ben je interieurarchitect of aannemer en wil je je klant verder op weg helpen, dan maken we graag kennis met u.

Keuken woonboerderij

Deze keuken hebben we voor de bewoners van deze 145 jaar oude woonboerderij mogen realiseren. De keuken is door hen zelf ontworpen waarna we details en werktekeningen verder met hen hebben uitgewerkt.

Eiken keuken

Deze maatwerk keuken heeft een warme sfeer gekregen door het gebruik van houten materialen, massief eiken. De aanrechtbladen zijn van composiet. Het werkeiland is uitgevoerd met een spoelbak, quookerkraan en heeft een zitgedeelte. Op deze manier kun je gezellig aanschuiven tijdens het koken en makkelijk een handje helpen.

Kastenwand keuken

De kastenwand is voorzien van keukenapparatuur en ook helemaal op maat gemaakt en ingedeeld naar wens van de bewoners.

Eigen werkplaats

De keuken is gemaakt in onze eigen werkplaats in Alphen aan den Rijn en door onze eigen mensen geplaatst. U bent dus verzekerd van persoonlijk contact en advies tijdens het hele proces. Van idee tot realisatie kunt u bij ons terecht en vinden we het leuk om u verder te helpen bij de realisatie van uw droomkeuken.