Kantoorinrichting Stahlberg

Realisatie van maatwerk interieur voor het kantoor, vergaderruimte en lunchruimte.

Kantoor inrichting

Grote raampartijen met veel licht, een zwarte muur, zwarte kozijnen en ook een zwart plafond en vloerbedekking straalt in dit kantoor luxe, stijl en klasse uit. Zwart is een populaire kleur al durven maar weinig mensen het aan om voor volledig zwart te kiezen. In combinatie met het houten interieur is het super mooi en stoer en is het een hele fijne ruimte geworden om te werken en te vergaderen.

Vergaderruimte

In de vergaderruimte staat een grote tafel en een meubel met beamer. Zowel de tafel als het meubel is gemaakt met teak fineer en afgewerkt met een matte transparante lak. Een leuk detail is dat de beamer is weggewerkt in het meubel en dat er naast de beamer nog veel opbergruimte is.

Kantoorruimte 1 met wandmeubel

In de eerste kantoorruimte is gekozen voor een groot bureau en een wandmeubel met daarboven een presentatiescherm. Beide zijn ook afgewerkt met teak fineer en een matte doorzichtige lak. Een leuk detail in deze ruimte is de muur tussen de beide kantoorruimtes die is voorzien van glas en ruimte voor de motor of een ander kunst object.

Kantoorruimte 2 met printermeubel

In de tweede kantoorruimte zijn de meubels ook gemaakt met teak fineer en dezelfde afwerking. In deze ruimte staat een printermeubel, ook weer met veel bergruimte. Als blikvanger is in deze ruimte een mooie vaas bloemen geplaatst op een kolom, ook weer op maat gemaakt met teak fineer.

Lunchruimte

Voor de lunchruimte is gekozen voor witte muren, dit omdat in deze ruimte geen of weinig daglicht is. De hoge houten tafel is gezellig om aan te lunchen en is ook gemaakt met teakfineer en afwerkt met dezelfde matte lak.