Kantoorinrichting Danser Group

Realisatie van maatwerk kantoorinrichting

In opdracht van en in samenwerking met Uit Holland hebben we het kantoor van Danser Group in Sliedrecht van maatwerk interieur mogen voorzien.

Maatwerk balie

De balie speciaal ontworpen voor Danser, in dezelfde stijl als de containers die vervoerd worden. Achter de balie zijn zit-sta bureaus geplaatst.

Multifunctionele roomdividers

Om de open kantoorruimte een prettige huiskamer sfeer te geven is er gekozen voor multifunctionele roomdivers. Op de op maat gemaakte roomdividers zijn plantenbakken gemaakt. Planten dragen op een positieve manier bij aan het werkplezier en schonere lucht binnen op kantoor. In de roomdividers is veel kastruimte. De deurtjes zijn afsluitbaar zodat er ontzettend een opbergruimte is ontstaan.

Vergaderkamer met maatwerk vergadertafel

Een op maat gemaakte tafel en kastenwand en een hele gave foto van het bedrijf zelf.

Wandmeubel ontvangstruimte

Een strakke wandkast waarin veel attributen te zien zijn uit de geschiedenis van de Danser Group. Een gezellig zitje met oog voor detail waar klanten even plaats kunnen nemen. Leuk detail is het salontafeltje wat we hebben gemaakt van scheepstouw.

Kantine inrichting

De lunchruimte waarin de industriƫle stijl is doorgetrokken. Met eiken en staal, een sfeervolle ruimte om te lunchen en pauze te houden.