Bezoekerscentrum de Veenweiden in Alphen aan den Rijn

Vernieuwing van het bezoekerscentrum

In opdracht van Rozemond Tentoonstellingen hebben wij dit creatieve project en ontwerp voor de vernieuwde permanente tentoonstelling bij bezoekerscentrum de Veenweide mogen realiseren.

Maatwerk balie en ronde informatie carousel

In het ontwerp zijn veel ronde toepassingen en leuke details verwerkt. Bij de ronde balie voel je je direct welkom, er is voldoende werkruimte en vanachter de balie is voldoende zicht over de ruimte met heel praktisch het keukentje erachter. In de voorkant van de balie is de mogelijkheid om iets tentoon te stellen. De ronde informatie caroussel in het midden is verplaatsbaar waardoor er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de ruimte als er bijvoorbeeld een presentatie gehouden wordt.

Maatwerk attributen

Erg leuk om te doen was ook het realiseren van b.v. de kano en de molen en de doorzichtige buizen die uit het wandmeubel omhoog gehesen moeten worden. Deze zijn gevuld met de verschillende grondsoorten die in de Rijn- en Veenstreek voorkomen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van uw project, maak dan een afspraak voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.