Balie Sportplaza/Sporthoeve Badhoevedorp

Balie op maat

Voor het realiseren van deze balie en kastenwand hadden de gebruikers een hele specifieke wens om het gedeelte bij de kassa en computer zo te maken dat de werkhouding op een eenvoudige manier kan variëren van traditioneel zitten, hoog zitten of staan.

Maatwerk kastenwand

Daarnaast was er behoefte aan opbergruimte voor geluidsapparatuur, een printer, een koffieautomaat en administratie achter de balie.

Moderne ergonomische balie

We hebben een moderne balie ontworpen waarin een hoog-laagbureau is geïntegreerd. Een ergonomische oplossing voor een gezonde werkplek waarbij de medewerker zelf kan kiezen in welke werkhouding het prettigst wordt gewerkt en waarbij een actieve werkhouding aangenomen kan worden.

Voor het ergonomische gedeelte hebben we direct samengewerkt met Hijdra.com, gespecialiseerd in werkplekadvies op maat en hoogwaardige kantoormeubelen.

Automatisch bedienbaar rolluik en ventilatierooster

Achter de balie is een kastenwand gerealiseerd met een elektrisch bedienbaar rolluik. Zowel het rolluik als de deuren in de kastenwand kunnen afgesloten worden. De geluidsapparatuur is in een van de afsluitbare kasten geplaatst op een uitschuifbare lade. In de kast is een rooster voor de ventilatie gerealiseerd. De balie ruimte is afsluitbaar met een hekje.

Logopaneel

Aan de voorkant van de balie is het paneel met het logo rondom verlicht zodat het logo goed zichtbaar is en de balie een warme uitnodigende uitstraling heeft.

Wil je meer weten over de mogelijkheden maak dan een afspraak voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.